Personvernerklæring

Når du bruker www.nyerevierhavnenkro.no, gir du oss i Bonitatem AS/Revierhavnen Kro tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, som nesten alle andre nettsider, slik at vi kan lage en bedre nettside for deg. Informasjonskapslene eller cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder.

Avvise og slette informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren.

Personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Grunnlaget for å lagre og behandle opplysningene er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse. 

Kontaktskjemaer

Når du fyller ut et kontaktskjema lagrer vi personopplysningene du legger igjen i skjemaet. Opplysninger vi henter inn mellomlagres for behandling i inntil 6 måneder før de slettes.

Dine rettigheter

Du har rett til vite hva som lagres om deg og du har rett til å bli glemt. Ønsker du oversikt over lagrede personopplysninger eller ønsker at disse skal slettes så kan du kontakte oss på heisann@nyerevierhavnenkro.no

Deling i sosiale medier

Når du deler innhold i sosiale medier legger du ut informasjon på en tredjepartstjeneste. Hvordan denne håndterer personopplysninger reguleres av din avtale med tjenesten. Informasjon om at du har delt innhold fra www.nyerevierhavnenkro.no lagres ikke hos oss.